جو نوعی گیاه است با عمر یکساله که ارتفاع نسبتا بالایی دارد و بسته به نوع آن برخی مواقع تا ۱ متر می رسد.این گیاه علفی دارای برگ های متناوب، باریک و دراز به رنگ سبز تیره می باشند.جو قدمتی ۲ هزار ساله دارد.بهترین جو خوراکی، بستگی به کیفیت جو دارد.
قیمت خرید جو خوراکی به صورت فله ای
انواع جو خوراکی به دودسته تقسیم می شوند که جو ساده و جو دو سر که هر دو قابل کشت در بیشتر نقاط جهان هستند که این گیاه به گونه ای است که هم مورد استفاده انسان و هم مورد استفاده چارپایان و احشام است. هر دو جو هستند اما تفاوت های بسیار دارند از ارزش غذایی تا روش کاشت و طریقه مورد استفاده آن متفاوت است.
جو دوسر معمولا در ایالات متحده آمریکا کشت می شود که برای تولید آبجو و همچنین مصرف چارپایان استفاده می شود.
جو دو سر مواد مغذی و معدنی بسیاری دارد که بیشتر در وعده صبحانه توصیه میشود اما نمی توان از مواد مغذی سرشار جو گذشت بطوری که مواد پروتئینی موجود در جو دو برابر جو دوسر است. و همچنین جو فیبر قابل توجهی دارد که جو دو سر کمتر دارد.
هر دو این مواد مغذی برای جلوگیری از بروز بیماری های مختلف قلبی موثر است و همچنین باعث مقاوم بودن بدن در مقابل سرطان است.
همانطور که احتمالا مشاهده کرده اید فروش جو خوراکی فله ای در بازار بفروش می رسدو به علت ارزان بودن آن میتوان حجم بالایی از آنرا تهیه کرد و مورد استفاده قرار داد. بسیاری از غذا های ما از جو خوراکی تهیه می شود. که شما میتوانید با مراجعه حضوری به بازار آنرا تهیه کنید البته هستند سایت هایی که در زمینه فروش جو خوراکی به دو صورت ساده و دوسر فعالیت می کنند که می توانید از آنها نیزسفارش دهید.
جو خوراکی چون عضوی از خانواده غلات است و سرشار از مواد مغذی است همیشه می توان در بازار غلات به صورت عمده و فله ای تهیه کرد.
جو خوراکی را براساس کیفیت آن به چند قسمت تقسیم می کنند و بفروش میرسانند.
بزرگترین کارخانه تولیدی جو خوراکی در ایران
به طور کلی، تولید جو خوراکی وابسته به سرعت جوانه زدن و تغییر رنگ دانه های جو دارد که سالانه متفاوت است. عامل اصلی پر فروش جو خوراکی به قیمت فروش و درجه کیفی محصول دارد.
البته جو ساده خود به چند دسته تقسیم می شود:
▪جو پاییزه
▪جو بهاره
▪جو واسط
جو پاییزه:جویی که در فصل پاییز کشت می کنند.
جو بهاره: این جو که کشت آن در فصل بهار است و حساس به سرما است.
جو واسط: جویی که در هر دو فصل قابل کشت است و مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت جو به عامل مهم دیگری نیز وابسته است که هر چقدر جو خوراکی ما افت کمی داشته باشد مرغوب تر است.
جو برای بسیاری از بیماریها مفید است از جمله: آسم، فشارخون، آرتروز، ورم مفاصل، دیابت، مشکلات پوستی، کم خونی، چاقی، بیماریهای قلبی.
عامل وجود چنین خاصیتی در جو بخاطر وجود ۸ نوع آمینو اسید ضروری بدن ماست که جو خوراکی در خود جا داده است که متاسفانه بسیاری از مردم از وجود این خاصیت ها اطلاع ندارند و امروزه گرایش به غذا های فست فوری پیدا کرده اند.
جو بخاطر خاصیتی که دارد در بیشتر جاهای کشور قابل کشت است و تولیدی جو خوراکی چون کشوری چهار فصل داریم و همچنین این محصول دارای خاصیتی است که در ۲ فصل قابل برداشت است. در سالهای اخیر به دلیل کم آبی زمین های کشاورزی کشاورزان به جای محصولات دیگر گندم و جو کشت می کنند به همین دلیل است که کشور در سال های اخیر توانست در این زمینه خودکفا شود ولی اگر درصدی هم نیاز به گندم و جو باشد از طریق واردات این مشکل را حل می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.