جو خوراکی نوعی از غلات محسوب می شود که آغاز آن از اتیوپی و آسیای جنوب شرقی بوده است. جو خوراکی دارای ارزش غذایی بالایی بوده و به سلامت بدن فرد کمک بزرگی می کند.جو خوراکی را هم به صورت فله و هم بسته بندی می توان تهیه نمود. خرید و فروش عمده جو خوراکی با قیمت مناسب توسط این سایت صورت پذیر می باشد.
اطلاعات کلی در خصوص جو خوراکی
جو خوراکی دارای خواص بسیار زیادی است که در تهیه سوپها و غذا از آن استفاده می شود. در گذشته نیز جو مورد استفاده قرار می گرفت.در تهیه بیسکوییتها، ماءالشعیر و حتی برای تهیه پمادها از جو استفاده می شود. در حال حاضر اکثر کشورها در تهیه جو خوراکی فعال هستند و کشور ما هم در این امر موفق بوده است.با مراجعه به همین سایت می توان خرید جو خوراکی را انجام داد و از مزایای منحصر به فرد آن استفاده نمود.
چگونه می توان جو خوراکی را تولید نمود؟
تولید جو خوراکی در طی مراحلی طولانی انجام می پذیرد که این مراحل را در زیر مورد بررسی قرار داده ایم:
- مرحله اول
جو خوراکی از طریق کاشتن بذر به وجود می آید به همین دلیل زمین زراعی کشاورزان باید آماده و بدون علف هرز باشد.
- مرحله دوم
عمق خاکی که در آن بذر کاشته می شود به عواملی چون کیفیت زمین و آبیاری آن بستگی دارد. عمق کاشت بذر حداقل باید پنج یا شش سانتی متر باشد.
- مرحله سوم
بذر کاشته شده باید با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه صورت گیرد. که طی شش مرحله آبیاری امکان پذیر می باشد.
- مرحله چهارم
کاشت بذر در زمین زراعی با اندازه ی زمین رابطه ی مستقیمی دارد زیرا اگر کاشت بذر بیش از حد صورت بگیرد سبب رشد نامناسب محصول و هزینه های زیاد می شود.
- مرحله پنجم
جو خوراکی نیز مانند گیاهان دیگر به کود نیاز دارد که نیاز گیاه به کود سبب کمبود عواملی همچون پایین بودن فسفر٬ پتاسیم و نیتروژن می باشد.
- مرحله ششم
برداشت جو باید زمانی انجام شود که رطوبت دانه به اندازه باشد. زیرا اگر رطوبت کم باشد دانه به اندازه ی کافی چاق نبوده و قابل برداشت نم باشد. برای نگه داری دانه در انبار با توجه به میزان رطوبتی که دارد آن را خشک کرده تا فاسد نشود.
چرا جو خوراکی برای زنان باردار مناسب است؟
با توجه به این که جو خوراکی خاصیت های زیادی دارد مصرف این دانه برای افراد باردار نیز توصیه می شود زیرا دارای ویژگیهایی است که به برخی از آنها در زیر اشاره کردیم :
- مصرف جو برای زنان بارداری که سیستم ایمنی بدنها ضعیف است بسیار مناسب می باشد زیرا این ماده قند خون بدن را تنظیم و کنترل می کند .
- با توجه به فیبر فراوانی که در جو وجود دارد مصرف آن به درمان یبوست کمک زیادی می کند .
- جو خوراکی سبب دفع مایعات اضافی در بدن می شود.
- افراد باردار اغلب در دوران بارداری از سوزش معده رنج می برند جو خوراکی از این مسئله پیشگیری کرده و باعث رفع التهاب در بدن نیز می شود.
- دانه ی جو سبب کاهش کلسترول بد خون شده و از بیماریهایی نظیر بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
- دانه جو به دلیل دارا بودن گلیسمی بسیار پایین افرادی که دچار دیابت نیز هستند می توانند از آن استفاده کنند.
- جوانه جو سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی بوده به همین دلیل مصرف آن در دوران بارداری لازم می باشد.
بازار جو خوراکی در سراسر کشور
با توجه به خاصیتهایی که در خصوص جو خوراکی گفته شد و ویژگی های این دانه ی با ارزش٬ امروزه بازار جو خوراکی بسیار داغ می باشد زیرا این دانه به دلیل قیمت ارزانی که دارد محبوبیت زیادی در بین افراد پیدا کرده است.
امروزه کشاورزان ایرانی در حال فعالیت زیادی هستند تا بهترین و مرغوبترین جو را به بازار عرضه کنند.
خرید و فروش جو خوراکی از طریق تماس با شماره های مربوطه امکان پذیر می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.