دانه مالت جو از مهم ترین مواد ساخت ما الشعیر است و در طبخ غذاها و پخت نان و … مورد استفاده قرار می گیرد. در ایران بعد از گندم، جو به عنوان زیر کشت در رتبه دوم قرار دارد به علت اینکه آب کم نیاز دارد و در برابر سرما و شوری مقاوم است.
انواع دانه مالت جو : هنگامی که دانه جو تحت شرایطی جوانه بزند و در زمان و دمای خاصی و تحت رطوبت و همچنین طی مراحل مختلفی خشک شود ، تبدیل به دانه مالت جو می گردد .
دانه مالت جو درجه یک فله در بسته بندی های متفاوت عرضه می شود .
خصوصیات دانه مالت جو درجه یک
خصوصیات دانه مالت : دانه جو دارای کربوهیدرات فراوانی است که برای ورزشکاران هم بسیار مناسب می باشد و همچنین به مشکلات گوارشی مثل سو هاضمه و یبوست و … کمک کننده است .
در بر طرف کردن ضعف و محکم کردن استخوان ها نقش دارد و برای داشتن پوست جوان کمک می کند .
دارای فیبر و ویتامین های زیاد و همچنین به عنوان انتی اکسیدان عمل می کند که برای بدن مناسب می باشد .
این دانه برای جلوگیری از ریزش مو و درد کمر و پا و کاهش کلسترول خون گزینه مناسبی می باشد .
به علت دارا بودن ویتامینB برای مادران شیر ده بسیار عالی است .
برای کنترل دیابت توصیه می شود و دارای طعم شیرین می باشد که می توان آن را جایگزین شیرین کننده های مصنوعی نمود .
در طب سنتی به عنوان مسکن و تسکین درد های عضلانی استفاده می شود .
برای دانستن تازگی دانه جو می توان به لطافت، رنگ شفاف تر و سفید و نیز نداشتن لکه دانه ها توجه کرد و البته خود دانه جو مالت رنگ قهوه ایی روشن دارد .
قیمت دانه مالت جو درجه یک فله
قیمت دانه مالت جو درجه یک فله با توجه به کیفیت، بسته بندی، شرکت تولید کننده و نوع فروش آن متفاوت می باشد و هر چقدر کیفیت آن بیشتر قیمت و ارزش آن هم بیشتر خواهد بود و البته به دلیل نوسانات قیمت مواد غذایی نمی توان قیمت دقیقی برای آن تعیین کرد .
همچنین در صورتی که برداشت محصول آفات زیادی نداشته باشد و محصول زیادی داشته باشد روی قیمت آن هم اثر گذار است .
برای خرید دانه جو مصرف کنندگان می توانند از طریق سایت های اینترنتی و به صورت مستقیم از فروشگاه ها خریداری کنند.
گسترده شدن شبکه بازار آنلاین باعث دسترسی راحت تر برای خریداران و مصرف کنندگان عزیز شده است .
به علت کشت زیاد آن در آب و هوای کشورمان به کشور های دیگر هم صادر می شود .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.