فروش عمده جو خوراکی با قیمت مناسب

فروش عمده جو خوراکی توسط مراکز پخش و عمده فروشی ها انجام می گیرد. جو دارای خواص متنوعی می باشد و به صورت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. حتی از جو به عنوان پدر غلات ایران هم یاد می کنند. شما با خرید عمده این محصولات می توانید با قیمت مناسب آن را تهیه کنید.

فروش عمده جو خوراکی با قیمت مناسب

اطلاعاتی در مورد جو خوراکی

اطلاعاتی در مورد جو خوراکیجو گیاهی است که دارای گونه ها و ارقام متنوعی می باشد. در حال حاضر مهمترین و پر مصرف ترین جو های موجود در جهان، جو معمولی و جو دو سر می باشد. این دو نوع جو دارای ارزش غذایی بالایی هستند و علاوه بر مصارف انسانی به شیوه های متنوع، برای جیره غذایی دام و طیور نیز استفاده می شود. 
بیشترین شکلی که از جو استفاده می شود علاوه بر این که آرد می شود و برای پخت نان استفاده می شود به دو صورت بلغور جو دو سر و جو پوست کنده نیز موجود می باشد. به طور کلی میزان مواد مغذی موجود در جو از جو دو سر بیشتر می باشد. 
بقراط پدر علم پزشکی غرب از جو برای درمان بیشتر بیماری های حاد استفاده می کرد. امروزه دمنوش جو به عنوان چای هیپوکرات معرفی می شود. 

3 خاصیت مهم جو خوراکی چیست؟

3 خاصیت مهم جو خوراکی چیست؟جو خوراکی دارای مواد مغذی فراوانی می باشد. به طور متوسط در نصف فنجان از جو 326 کالری، 11/5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، 68 گرم کربوهیدرات، 16 گرم فیبر می باشد. مصرف ای مقدار از جو می تواند نیاز های روزانه ما به مواد معدنی مورد نیاز را به این ترتیب برآورده نماید.

  • 3 درصد کلسیم 
  • 21 درصد نیاسین 
  • 15 درصد ویتامین B6 یا فولات 
  • 18 درصد آهن 
  • 12 درصد پتاسیم 
  • 17 درصد روی 
  • 23 درصد مس 
  • 40 درصد تیامین 
  • 25 درصد ریبوفلاوین 
  • 50 درصد سلنیوم 
  • 30 درصد منیزیوم 
  • 25 درصد فسفر 
  • 90 درصد منگنز 

جو خوراکی خواص متنوعی دارد که شامل سلامت روده و دستگاه گوارش، جلوگیری از سنگ کیسه صفرا، جلوگیری از پوکی استخوان، حفظ الاستیسیته پوست، کنترل سطح کلسترول خون، کنترل دیابت، پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان، جلوگیری از ابتلا به آسم، تسکین درد، درمان کم خونی و سوء هاضمه، کمک به درمان نقرس و … .
اما از تمام این موارد 3 خاصیت مهم آن شامل موارد زیر است: 

  • افزایش انرژی بدن 
  • مفید برای قلب 
  • ماده غذایی موثر برای لاغری 

مقایسه جو خوراکی با جو پرک شده

مقایسه جو خوراکی با جو پرک شدهمعمولا جو دو سر را به صورت جو پرک شده استفاده می کنند. اگر بخواهیم جو خوراکی را با جو خوراکی پرک مقایسه کنیم باید به موارد زیر اشاره کرد. 

  • پروتئین موجود در جو دو سر نصف پروتئین موجود در جو معمولی می باشد. 
  • از نظر میزان فیبر هم جو معمولی فیبر بیشتری نسبت به جو پرک دارد. 
  • از جو پرک شده بیشتر برای وعده صبحانه استفاده می شود در حالی مه جو معمولی بیشتر برای پخت سوپ استفاده می شود. 
  • جو پرک شده علاوه بر مصرف برای انسان در جیره غذایی دام و طیور هم به کار برده می شود. در حالی که جو معمولی به دلیل داشتن پوست آن مورد پسند دام نمی باشد و بیشتر مصرف انسانی دارد. 

مرکز فروش جو خوراکی در گرگان

مرکز فروش جو خوراکی در گرگانفروش جو خوراکی بیشتر در خواربار فروشی ها انجام می شود که در سطح شهر به تعداد زیادی موجود می باشند. امروزه علاوه بر فروش حضوری این محصول به صورت غیر حضوری از طریق سایت های اینترنتی نیز به فروش می رسد. 
این مجموعه در زمینه تامین انواع غلات به ویژه جو فعالیت دارد و انواع جو خوراکی دامی و جو خوراکی برای مصرف انسان را تامین می نماید. شما می توانید از همین مجموعه بهترین نوع جو خوراکی را تهیه نمایید. 
جهت سفارش از طریق راه های ارتباطی موجود با کارشناس های فروش ما تماس حاصل نمایید و سفارش خود را ثبت کنید. پی از ثبت سفارش، محصولات خریداری شده برای شما ارسال می گردد. 

1

  1. با سلام و خسته نباشید

    این نوع جو خیلی خوب تو سوپ لعاب میده عالیه مخصوصا برای ماه رمضان درست کنید، راضی کنندست

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما