تجارت جو خوراکی درجه یک در ایران

جو
از روزگاران دور مورد استفاده مردم
، به
ویژه ایرانیان بوده است . جو که عضوی از خانواده گندم است ، خواص فراوانی دارد و جالب
است بدانید خوردن جو برای بدن خیلی مفید است ، که در ادامه به توضیح آن می پردازیم
، البته به دلیل خش طعم  بودن ،‌ باعث شده تا
جایگاه مناسبی در آشپزی داشته باشد و از آن در غذاهایی مانند سوپ استفاده می‌شود . 

از
مهمترین محصولات جو  ، می توان به نان جو اشاره
کرد که برای افراد مبتلا به دیابت شدیدا توصیه می شود . از جو می توان به عنوان یک
محصول مهم در زمینه تجارت نام برد که سود خوبی دارد که به همین دلیل تجارت جو خوراکی
مورد استقبال تاجران است . 

تجارت جو خوراکی درجه یک در ایران

چرا باید جو خوراکی را زیاد مصرف کنیم؟

چرا باید جو خوراکی را زیاد مصرف کنیم؟به طور کلی هر چقدر از خواص جو خوراکی گفته شود باز هم کم است موارد زیر تنها بخشی از خواص جو خوراکی می باشد :   

  1. جو
    حاوی ماده نیاسین است که کمک بسیاری به کنترل کلسترول خون می کند و برای بیماران قلبی_عروقی
    توصیه می شود . 
  2.  وجود مواد مغذی گیاهی همچون لیگنان و آنترو لاکتون
    در جو از بروز سرطان به ویژه سرطان های هورمونی جلوگیری می کند . 
  3.  فیبر کاربرد مهمی در کنترل قند خون دارد و جو حاوی
    مقدار زیادی فیبر می‌باشد و به همین دلیل جو برای مبتلایان به دیابت نیز توصیه می شود
  4.  جو به دلیل داشتن سلنیم از پوست و شل شدن آن محافظت
    می کند . 
  5.  از خواص دیگر جو می توان به بالا بردن سطح ایمنی
    بدن به دلیل داشتن ویتامین
    c اشاره کرد . 
  6.  از پوکی استخوان به دلیل داشتن فسفر و مس جلوگیری می کند .     
  7.  جو بهترین خوراک برای برنامه غذایی رژیمی است . 
  8.  از به وجود آمدن سنگ کیسه صفرا پیشگیری می کند و ترشح
    اسیدی کیسه صفرا را کنترل می کند .  
  9.  جو در گوارش مواد غذایی به دستگاه گوارش کمک می کند

خواص جو خوراکی برای بدنسازی

خواص جو خوراکی برای بدنسازی

 جو حاوی مقدار زیادی از کربوهیدرات
، پروتئین و ویتامین است که مواد بسیار مغذی برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان محسوب
می شود . یکی از کاربرد جو خوراکی ، کمک کردن به عملکرد ماهیچه ها در بدن است و خوردن
جو قبل از ورزش و تمرین باعث تامین مقدار زیادی از انرژی بدن می شود . از این رو جو
باعث چربی سوزی زیاد برای تامین سوخت ماهیچه ها می شود . 

چون
صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی به شمار می‌رود محققان خوردن جو را در صبحانه برای
ورزشکاران توصیه کرده اند . 

کاربرد جو خوراکی در طب سنتی

کاربرد جو خوراکی در طب سنتی

 تا اینجا با برخی از فواید مهم جو خوراکی باکیفیت آشنا شدید ، ولی نا گفته نماند که جو به خاطر این که طبیعی است و هیچ
گونه مواد شیمیایی افزودنی در آن وجود ندارد و برای برخی از بیماران مانند بیماران
قلبی ـ عروقی ، دیابتی و … بسیار موثر است ، باعث شده تا جنبه دارویی نیز داشته باشد . 

طب
سنتی نیز یکی از علوم درمانی و پزشکی است که رابطه خوبی با داروهای شیمیایی ندارد و داروهای طبیعی که در طبیعت یافت می شود برای درمان بیماریها تجویز می کند و به همین دلیل
جو طرفداران زیادی در طب سنتی دارد . 

صادرات جو خوراکی به کشور های همسایه

صادرات جو خوراکی به کشور های همسایه

 کشور ما به دلیل حاصلخیزی ، یکی از
کشورهای تولید کننده جو در جهان است و رتبه نهم را در تولید جو در جهان را به خو اختصاص
داده است و سالانه کشور ایران نزدیک به ۳ هزار و ۴۰۰ تن جو در سال  برداشت می‌کند و همین امر باعث شد ، تا به محصولی
خوب برای صادرات به کشورها به ویژه کشورهای همسایه تبدیل شود ، همچنین صادرات جو خوراکی
باعث پیشرفت اقتصاد کشور می‌شود و از آنجایی که جو ، جزء غلات محسوب می شود از آن به
عنوان محصولات دامی نیز استفاده می‌کنند که باعث شده به محصولی مهم و باارزش در دامداری
تبدیل شود و همین امر موجب شد تا کشورها برای پیشرفت در زمینه دامداری ، جو مورد نیاز
کشور را به هر طریقی از قبیل تولید و یا واردات تأمین کنند . 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما